Medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren deskundigen.

Marius Verkroost, dierenarts, afgestudeerd 1998

Mijn naam is Marius Verkroost en ik ben afgestudeerd als dierenarts in maart 1998. Ik ben opgegroeid in Den Helder. Vanaf mijn 10e jaar wilde ik al dierenarts worden. Ik heb 2 kinderen die allebei in Den Bosch zijn geboren. Als dierenarts heb ik natuurlijk verschillende dieren. Een leuk aspect van dierenarts zijn vind ik, dat er steeds betere apparatuur beschikbaar is. Hiermee verbeteren wij continu onze diagnostiek van dieren. U moet hierbij denken aan uitgebreidere bloedonderzoeken, digitale röntgenfoto’s, draadloze ECG en betere echo-apparatuur. Het is bijna een vak apart om al die apparatuur te installeren en bedienen, maar daar ben ik gelukkig heel bedreven in geworden.

Janetta Schuurmans, dierenarts, afgestudeerd 2014

Mijn naam is Janetta Schuurmans. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk. In september 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Na een aantal waarnemingen kom ik nu werken bij dierenkliniek Rosmalen-Kruisstraat. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 poezen, Sidney en Suzie. In mijn vrije tijd wandel ik veel, lees graag een boek en hou ik van een goede film. Het contact met de eigenaren in de spreekkamer vind ik erg leuk. Mijn speciale interesse gaat uit naar diagnostische beeldvorming, interne geneeskunde en tandheelkunde.

Carolien Steenhorst, paraveterinair, afgestudeerd 2000

Ik zal mijzelf even voorstellen: Ik ben Carolien en werk als paraveterinair bij Inge en Marius in de dierenkliniek, sinds 2000. Ik ben begonnen als stagiaire. Als kind vond ik altijd zieke vogels en bracht ze naar de dierenkliniek. Zo wist ik al dat ik iets met zieke dieren wilde doen, maar wat wist ik nog niet. Paraveterinair paste helemaal in het plaatje. Ik vind het een geweldig beroep. De eigenaren en hun dieren. Ik maak graag een praatje. Van balie tot het helpen van de dierenarts bij een operatie of in spreekkamer. Ik vind het allemaal leuk. Elke dag is weer anders, dus het blijft een uitdagend beroep.

Bianca Brands, paraveterinair, afgestudeerd 2002

Hallo, ik ben Bianca Brands en ben geboren en getogen in Den Bosch. Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair aan het Groenhorst College te Barneveld. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en mijn 2 katten Viënna en Kennedy, maar ik wil graag op korte termijn gaan samenwonen met mijn partner. Mijn grote passies zijn dieren, reizen en wandelen. Daarom ben ik blij met mijn werk in de kliniek: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Franny van Sambeek, paraveterinair, afgestudeerd 2006

Franny van Sambeek, paraveterinair. Afgestudeerd 2006Mijn naam is Franny van Sambeek en ik ben geboren en getogen in Drunen. Daar woon ik met manlief en ons hondje Juke. Ik heb altijd gezegd dat ik iets met dieren wil doen, waardoor het een logische stap was een studie te volgen aan het agrarisch opleidingscentrum West-Brabant. Hierna ben ik doorgestroomd naar de vervolgopleiding tot paraveterinair, waarvoor ik in juni 2006 mijn diploma haalde. De liefde voor dieren en de dagelijkse afwisseling maken het vak zo mooi. Elke dag is anders. Het onvoorspelbare maakt het werk uitdagend en erg interessant.

Anne Lijdsman, paraveterinair, afgestudeerd 2006

Anne Lijdsman, paraveterinair, afgestudeerd 2004

Hallo, mijn naam is Anne. Als kind was ik altijd met dieren bezig, thuis en bij de buren op de boerderij. Dieren trokken altijd mijn aandacht. Op de middelbare school besloot ik dat ik meer van het vak als paraveterinair wilde zien. Ik mocht komen meekijken bij Marius en Inge in de praktijk. Ik hielp Carolien graag in mijn vrije uren, ze heeft me geleerd wat het inhoudt om te werken als paraveterinair. Haar gedrevenheid inspireerde mij, wat er toe leidde dat ik de opleiding ben gaan doen. In 2006 ben ik afgestudeerd als paraveterinair in Barneveld. Ik heb een tijd in het buitenland gewoond en heb verloskunde gestudeerd in België. Een tijd geleden ben ik gevraagd om te komen invallen en sindsdien ben ik de vaste invalkracht hier. U zult mij zien als een van de vaste assistentes afwezig is.

Reacties zijn gesloten.