Medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren deskundigen.

Marius Verkroost, dierenarts, afgestudeerd 1998

Mijn naam is Marius Verkroost en ik ben afgestudeerd als dierenarts in maart 1998. Ik ben opgegroeid in Den Helder. Vanaf mijn 10e jaar wilde ik al dierenarts worden. Ik heb 2 kinderen die allebei in Den Bosch zijn geboren. Als dierenarts heb ik natuurlijk verschillende dieren. Een leuk aspect van dierenarts zijn vind ik, dat er steeds betere apparatuur beschikbaar is. Hiermee verbeteren wij continu onze diagnostiek van dieren. U moet hierbij denken aan uitgebreidere bloedonderzoeken, digitale röntgenfoto’s, draadloze ECG en betere echo-apparatuur. Het is bijna een vak apart om al die apparatuur te installeren en bedienen, maar daar ben ik gelukkig heel bedreven in geworden.

Carolien Steenhorst, paraveterinair, afgestudeerd 2000

Ik zal mijzelf even voorstellen: Ik ben Carolien en werk als paraveterinair bij Marius in de dierenkliniek, sinds 2000. Ik ben begonnen als stagiaire. Als kind vond ik altijd zieke vogels en bracht ze naar de dierenkliniek. Zo wist ik al dat ik iets met zieke dieren wilde doen, maar wat wist ik nog niet. Paraveterinair paste helemaal in het plaatje. Ik vind het een geweldig beroep. De eigenaren en hun dieren. Ik maak graag een praatje. Van balie tot het helpen van de dierenarts bij een operatie of in spreekkamer. Ik vind het allemaal leuk. Elke dag is weer anders, dus het blijft een uitdagend beroep.

Kalijn van Summeren, paraveterinair, afgestudeerd 2018

Even voorstellen: Ik ben Kalijn van Summeren en werk sinds maart 2019 als Paraveterinair bij Marius in de praktijk. Zelf kom ik uit Schaijk en woon daar met mijn hondje Dino. Als kind was ik al gek op dieren, thuis hadden wij kippen, konijnen, cavia’s en een hond. Ook was ik regelmatig te vinden bij mijn oom op de boerderij. Werken met dieren was voor mij geen vreemde keus. De afwisseling en de liefde voor dieren maakt voor mij dit werk mooi. Ik hoop u tegen te komen in de praktijk.

Jeanne van Dinther, paraveterinair, afgestudeerd 2006

Mijn naam is Jeanne van Dinther in 2000 ben ik voor ’n snuffelstage bij Dierenkliniek Rosmalen kruisstraat terecht gekomen, daarna heb ik voor mijn opleiding paraveterinair,welke ik in 2006 behaald heb, stage gelopen op deze praktijk. Vervolgens ben ik gaan werken met landbouwhuisdieren, maar omdat ik de kleine huisdieren (zelf ben ik trotse eigenaar van 2 eigenwijze dwergteckels), de werkzaamheden en sfeer op de praktijk niet kan missen ben ik op de praktijk te vinden als er iemand met vakantie is.

Reacties zijn gesloten.