Nieuws

4 september 2018 - Vakanties voorbij

De vakanties zitter er weer op, iedereen is weer aanwezig.

Lees meer

28 juli 2018 - Vakantieperiode

Van zaterdag 28 juli t/m zaterdag 11 augustus is Marius met vakantie. Gedurende die tijd wordt hij vervangen door dierenarts Lenie van Kuilenburg. De kliniek is gedurende deze periode geopend. Ook de spoeddiensten lopen volgens het aangegeven schema door.

Lees meer

30 april 2018 - Gewijzigde openingstijden

Graag herinneren wij u er aan dat vanaf nu onze openingstijden zijn gewijzigd. Op weekdagen werken wij alleen nog op afspraak tussen 9:00 en 19:00. Wij zijn dan echter al vanaf 8:30 telefonisch bereikbaar, en er staat vanaf 8:30 ook iemand voor u klaar bij de balie als u medicijnen en/of voeding komt ophalen. Op […]

Lees meer

21 april 2018 - Vakantie

Ik ben een paar dagen weg met de kinderen. Gedurende deze periode wordt ik vervangen door de dierenartsen Sabine ten Doesschate en Lenie Kuilenburg. Alle assistentes zijn er ook. De kliniek is normaal bereikbaar. Ik ben er zaterdag 28 april weer. Tot dan, Marius Verkroost

Lees meer

16 april 2018 - Gewijzigde openingstijden per 1 mei

Graag willen wij uw aandacht vestigen op een wijziging in onze openingstijden. Vanaf 1 mei 2018 zijn wij van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9:00 en 19:00. De spreekuren op werkdagen worden afgeschaft: Wij werken op weekdagen uitsluitend nog op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via ons bekende nummer: 073-521 43 […]

Lees meer

10 april 2018 - Nascholing

Van woensdag 11 april t/m vrijdag 13 april volgt Marius Verkroost nascholing. Gedurende deze periode wordt hij vervangen door de dierenartsen Lenie van Kuilenburg en Sabine ten Doesschate.

Lees meer

2 november 2017 - Nieuwe dierenarts

Sinds eind oktober is dierenarts Sabine ten Doesschate werkzaam in onze kliniek. Zij heeft veel enthousiasme en verstand van zaken.

Lees meer

7 september 2017 - Nieuwe apparatuur

Sinds kort beschikken wij over een nieuwe tandheelkunde unit en twee nieuwe infuuspompen. Een infuuspomp voor kleine dieren en een infuuspomp voor grotere honden.

Lees meer

7 september 2017 - Mirjam Krijt

Na 9 jaar neemt Bianca helaas afscheid van ons. Zij zoekt een baan met regelmatige uren, dus als u iets voor haar weet belt u ons gerust. Gelukkig hebben we een goede para-veterinair als vervanger gevonden. Zij heet Mirjam en werkt vanaf begin september in onze kliniek.

Lees meer

19 april 2017 - Nascholing

Donderdag 20 en vrijdag 21 april is Marius naar een congres in Den Haag. Die dagen wordt hij vervangen door dierenarts Lenie van Kuilenburg.

Lees meer

31 januari 2017 - Nieuwe behandeltafel

Sinds enkele dagen hebben we de beschikking over een behandeltafel met ingebouwde weegschaal. Tevens heeft deze behandeltafel een elektrische lift. Grotere honden kunnen zelf opstappen en rustig wennen aan het hoogteverschil.

Lees meer

20 januari 2017 - Wintersportvakantie Marius

Na een extreem druk jaar gaat Marius genieten van een welverdiende vakantie. Hij vertrekt op vrijdag 20 januari en gaat samen met zijn vriendin een week wintersporten in Oostenrijk. De kliniek blijft tijdens zijn vakantie natuurlijk gewoon open met dierenarts Janetta en vaste vervangster dierenarts Lenie. Vanaf 28 januari is Marius terug om helemaal opgeladen en met […]

Lees meer

6 januari 2017 - Even voorstellen: Janetta Schuurmans

Vanaf deze week komt Janetta Schuurmans het team part-time versterken als dierenarts. Janetta heeft hiervoor al enkele jaren als dierenarts gewerkt, waarbij zij onder andere veel zorg heeft verleend aan asieldieren. Na de afgelopen maanden veel kandidaten te hebben gesproken, vonden wij in Janetta een gezellige en deskundige collega met het hart op de juiste plaats. Natuurlijk blijft […]

Lees meer

12 november 2016 - Bianca terug van vakantie

Vanaf maandag 14 november is Bianca weer terug van vakantie. We zijn weer op volle sterkte.

Lees meer

8 september 2016 - Storing telefooncentrale

Ivm een landelijke storing functioneert onze telefooncentrale niet goed. Het probleem wordt zo snel mogelijk verholpen. Wij zijn gewoon aanwezig.

Lees meer

1 september 2016 - Vakanties afgelopen

Wij zijn weer terug van vakantie. Wij hopen dat u ook een fijne vakantie heeft gehad.

Lees meer

25 augustus 2016 - Airconditioning en telefooncentrale

Hoera, wij hebben airconditioning. Tevens hebben wij een nieuwe telefooncentrale, die helaas wat problemen geeft. Mocht u problemen ondervinden met de verbinding, zou u ons dat dan willen melden. Er wordt aan gewerkt.

Lees meer

22 augustus 2016 - Vertrek Inge

Vanaf 14 augustus 2016 is Inge niet meer werkzaam bij Dierenkliniek Rosmalen-Kruisstraat. Inge werkte sinds 1998 bij ons als mede-eigenaar en dierenarts. Zij heeft afgelopen jaar besloten dat zij toe is aan een nieuwe uitdaging.   Wij vinden het ontzettend jammer dat ze weggaat, maar respecteren natuurlijk haar beslissing. Wij wensen haar heel veel succes […]

Lees meer

4 augustus 2016 - Wegwerkzaamheden Vliertwijksestaat

Van 8 augustus t/m 26 augustus zijn er wegwerkzaamheden in de Vliertwijksestraat. De kliniek is altijd bereikbaar. In geval van nood kunt u ook parkeren op het industrieterrein.

Lees meer

16 juli 2016 - Storing Telefooncentrale 2

Sinds vorig weekend ondervinden wij enige storingen met onze telefooncentrale. Deze problemen zijn per 1 augustus opgelost. Mocht u problemen krijgen met de telefonische verbinding, geeft u het dan niet in één keer op en meld het probleem bij de assistente. De kliniek is gewoon geopend en dankzij het dienstrooster voor spoedgevallen blijft ongewijzigd.

Lees meer

10 juli 2016 - Storing telefooncentrale

Door een storing in de centrale zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar. Wij zijn weer open vanaf maandagochtend half negen. De spreekuren zijn om 13:00 uur en om 19:00 uur. Voor spoedgevallen heeft Dierendokters Den Bosch dienst. Het adres en telefoonnummer zijn: Graafseweg 2, 5213 AL Den Bosch spoednummer: 06-14 67 26 20.

Lees meer

26 juni 2016 - Hoera, een baby.

Bianca is bevallen van een gezonde zoon. Hij heet Rens.

Lees meer

22 juni 2016 - Tijdelijk een ander dierenarts

Woensdagmiddag 22 juni tussen 13:00 uur en 17:00 uur werkt dierenarts Marieke Bakker in de kliniek. Zij is nu meer dan een jaar geleden afgestudeerd. Zij wordt geassisteerd door Carolien, een van onze paraveterinairen.

Lees meer

17 mei 2016 - Uitbraak RHD

Sinds een week overlijden er meerder konijnen in de omgeving, mogelijk t.g.v. RHD. Dit zijn allemaal konijnen die niet gevaccineerd zijn tegen RHD1. Tegen RHD1 wordt gevaccineerd met de gebruikelijke vaccinatie.   Een enting tegen RHD2 beschermt niet tegen RHD1. Ons advies is om uw konijn gewoon te laten enten tegen myxomatose en RHD1.   […]

Lees meer

21 januari 2016 - RHD2, PANIEK???

Er zijn de afgelopen 2 maanden enkele tientallen konijnen gestorven in Nederland door een virus, RHD2. RHD2 is een variant van het RHD1 virus waar uw konijn tegen is gevaccineerd. Tot nu toe is het voor ons onmogelijk gebleken om te achterhalen wat er nu precies aan de hand was. Vorige week om deze tijd had […]

Lees meer

16 januari 2016 - Marius weer aan het werk

Vanaf maandag 18 januari kan ik eindelijk weer aan het werk. Mijn hand is net een week uit het gips dus tijdens de consulten zal er een assistente aanwezig zijn voor het spierballenwerk.

Lees meer

2 januari 2016 - Gelukkig 2016

Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar. Voor het dienstrooster klikt u op de spoedknop boven aan de pagina.

Lees meer

31 december 2015 - Oud en nieuw

Voor dieren die bang zijn voor vuurwerk klikt u op de link vuurwerkangst onder de kop “uw huisdier”. Wij zijn oudejaarsavond vanaf 17:30 gesloten. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de dienstdoende arts. Verder wensen wij iedereen en alle dieren een prettige jaarwisseling.

Lees meer

24 december 2015 - Kerst 2015

Wij wensen iedereen prettige feestdagen. Kerstavond zijn wij vanaf 18:00 uur gesloten.  Vanaf 8:30 1e kerstdag hebben wij weer dienst tot zondagochtend 8:30.

Lees meer

25 november 2015 - We hebben een nieuwe ECG

We hebben sinds enkele weken een nieuwe ECG. Dit toestel kan niet alleen, net zoals ons oude toestel, een diagnostisch ECG afnemen. Het kan ook dienst doen als Holter-ECG. Met een Holter ECG kan over een langere tijd het hartritme worden gemonitord, zodat hartritmestoornissen die zich maar enkele keren per dag voordoen ook kunnen worden gevonden. […]

Lees meer

24 oktober 2015 - Bezoek SEVC geslaagd.

Wat moet je doen om als dierenarts op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Het antwoord is nascholing. Het Europees Veterinair Congres was dit jaar een groot succes. Gelukkig gaat het studeren niet meer zo spartaans als dat het vroeger ging. Per slot van rekening zitten we hier in Barcelona.

Lees meer

30 augustus 2015 - Congres Barcelona

Van maandag 12 t/m zaterdag 17 oktober zijn wij naar het jaarlijkse veterinaire congres in Barcelona ivm nascholing. Gedurende deze tijd worden wij vervangen door onze vaste dierenarts Lenie van Kuilenburg.

Lees meer